MÅNDAGSTIPSET!

Så där ja. Måndag igen och efter att vässat golfen inför säsongen är det dags för nya tips om vin som ni kan njuta av under veckan och kommande helg.
Från tyska Rheingau kom ett vin den 5 februari som jag tycker ni bör prova. Det är 99279 Leitz Rüdesheimer Berg Kaisersteinfels Terrassen årgång 2014. Ett härligt rieslingvin med inslag av gröna äpplen, päron, persikor, citrus och mineraler. Smaken är ung, frisk och halvtorr med fin frukt och härliga syror. Ett vin i fin harmoni som avslutas med en liten mineralton. Ett härligt in att dricka nu under våren eller att spara flera år framåt. Vad innebär det nu igen. Jo, köp ett antal flaskor (6-12 buteljer) och drick en flaska varje eller vartannat år. Kostar 249 kronor och är så bra prissatt. Betyg §§§§.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.